Gevestigd op adres Rijnstraat 60, 3441 BV Woerden, Nederland, plaats Sint-Bonaventurakerk is open voor bezoekers tijdens de volgende dagen en uren: . Heeft u vragen of wilt u reserveren, geef dan gewoon bel ze +31 348 203 ... — toon. Voor aanvullende informatie, bezoek zeker hun website http://www.bonaventuraconcerten.nl/
Rolstoeltoegankelijke ingang, Rolstoeltoegankelijke parking
Geen services, u kunt ze toevoegen.
Beoordeling is uitsluitend ter informatie. Beoordelingen en recensies zijn bijgewerkt regelmatig. Als je denkt dat de beoordeling op een bepaalde bron oneerlijk is, dan Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met een specifieke website.
Om een afspraak te maken op Sint-Bonaventurakerk, je kunt ze bellen op hun telefoon +31 348 203 012 of gebruik het terugbelformulier op de website http://www.bonaventuraconcerten.nl/ en vraag een datum en tijd aan die voor u past. Zij zullen dan bevestigen of ze hebben enige beschikbaarheid voor een afspraak.
De meest populaire diensten zijn Hoogtepunten, Katholieke kerk.
De locatie van Sint-Bonaventurakerk is een stad Woerden, volledig adres is Rijnstraat 60, 3441 BV Woerden, Nederland.
Een redelijk jonge moskee, maar omdat deze islamitisch is, heeft het de culturele revolutie dus niet meegemaakt. Veel symboliek, prachtig gedecoreerd met kleurrijke tapijten. De minaret is niet echt indrukwekkend zoals een Alhambra of Hagia Sophia, maar is daarom ook een stuk 'jonger' uit 1978. De moskee is 62,5 m hoog en staat daarmee op de 27ste plaats van de lijst van hoogste moskeeën in Nederland. Dat dan weer wel...
Prachtige en sfeervolle moskee.
Dat deze moskee indrukwekkend is, lijkt op zijn minst een understatement: de minaret van bijna 63 meter staat op plaats 27 van de lijst Hoge Moskeeën in NL (!)(wordt bijgehouden Wikipedia), ook de gebedsruimte en de zijvleugels doen niet bescheiden. Dat komt zo: de vader van Fatima Bakker (die later deze moskee zou ontwerpen), was in Rotterdam de bouwvakker / aannemer van een van de vele moderne moskeeën van Ahmed Khan (die ook tekende voor de Erasmusbrug en de Markthal in Rotterdam). Dochter keek de kunst af, leerde het vak en werd architect. In diezelfde tijd kreeg islamitisch Nederland weer het recht om, na 200 jaar in geheime gebedshuizen te hebben gebivakkeerd, eigen moskeeën te bouwen. Er zal best wel wat verlangen naar erkenning hebben meegespeeld. Motto: en nu laten we ook zien dat we er zijn. Dus: de hoogte in! Maar zover was het nog niet in Den Haag. Eerst moest er nog een gemeentehuis komen. Om een lang verhaal kort te maken: B&W waren wel gecharmeerd van het gemeentehuis in Utrecht (ontwerp: Fatima Bakker). Maar in de ontwerpfase ging er iets goed fout. Een lokale architect ging met de eer strijken. Auteursrechten bestonden toen nog niet. Doch! Eind goed, na verloop van tijd ook al goed. Want, nadat er een Landelijke Affaire van was gemaakt (plagiaat! foei!), er een wet op auteursrechten door de Tweede Kamer was aangenomen, kreeg Fatima Bakker de opdracht voor deze moskee. Of de minaret ook zo hoog zou zijn geworden zonder die affaire? Wie het weet mag het zeggen. Den Haag geniet inmiddels bijna anderhalve eeuw van dit religieus monument.